HTCinside


Ako sa odhlásiť z Obchodu Google Play

Ak ste používateľom systému Android, možno ste sa stretliChyby Obchodu Google Play. Jednou zo základných metód riešenia problémov na opravu týchto chýb je odhlásenie sa z účtu Google a opätovné prihlásenie. Väčšina ľudí však nevie ako sa odhlásiť z Obchodu Play . Keďže neexistuje žiadne tlačidlo na odhlásenie, je to Obchod Play. Dôvodom je, že iné aplikácie Google, ako sú YouTube a Gmail, používajú váš účet Google na synchronizáciu vašich údajov. Tu je niekoľko spôsobov, ako sa odhlásiť z Obchodu Play.

Ako sa odhlásiť z Obchodu Google Play?

Táto metóda nevymaže vaše kontakty ani žiadne iné údaje. Môžete však prísť o údaje zo služby Google Keep, ktoré môžete obnoviť opätovným prihlásením.

  • V telefóne s Androidom prejdite do časti Nastavenia.
  • Posuňte zobrazenie nadol a klepnite na Účty.
  • Vyberte Google a kliknite na tlačidlo Možnosti (ponuka Hamburg)
  • Tu získate možnosť odstrániť svoj účet Google. Klepnite na Odstrániť účet a budete odhlásení z Obchodu Play.

  • Otvorte Obchod Play a teraz sa môžete prihlásiť pomocou svojho nového účtu Google.

Pomocou aplikácie Logout App

Hoci vyššie uvedená metóda je veľmi jednoduchá, stále môžete použiť aplikáciu odhláste sa zo svojho účtu Google.

Logout je jednoduchá aplikácia, ktorá odhlási všetky účty prepojené s vaším telefónom. Odstráni všetky vaše účty vrátane Facebooku, Google a Skype. Táto aplikácia môže byť užitočná, ak máte v telefóne prepojených príliš veľa účtov a chcete ich všetky odstrániť.

  • Najprv si stiahnite aplikáciu Logout z Obchodu Play. Kliknite na tento odkaz alebo vyhľadajte výraz „Odhlásiť sa“ v Obchode Play a nainštalujte ho do svojho zariadenia so systémom Android.
  • Po nainštalovaní ho otvorte a klepnite na „Odhlásiť všetky* účty“.



  • Teraz budete odhlásení zo všetkých svojich účtov.
  • Táto aplikácia nefunguje s WhatsApp a Viber, takže nebudete odhlásení z týchto aplikácií.
  • Vyžaduje tiež prístup root na odhlásenie z účtu Skype.
  • To je všetko, máte odhlásený z obchodu Google Play .

Čo ak neexistuje možnosť Odstrániť účet?

No, je to veľmi zriedkavé, ale ak neexistuje žiadna možnosť na odstránenie vášho účtu z nastavení účtu, zostáva jedinou možnosťou, ako obnoviť továrenské nastavenia zariadenia. Tento proces vymaže celé údaje vášho telefónu, takže si ich zálohujte.

  • Najprv vypnite telefón.
  • Teraz musíme spustiť režim obnovenia. Ak používate zariadenie Samsung, podržte tlačidlo Vypínač + tlačidlo zvýšenia hlasitosti + tlačidlo Domov pre spustenie do tajného menu.
  • Ak používate bežné zariadenia so systémom Android, ako je Nexus 6 alebo Nexus 5, podržte tlačidlo Vypínač + tlačidlo zníženia hlasitosti.
  • Ak nemôžete zaviesť systém pomocou vyššie uvedených kombinácií klávesov, potom iba režim obnovenia Google: „názov vášho zariadenia“. Nájdete správnu kombináciu klávesov pre vaše zariadenie.
  • Teraz môžete vidieť obrazovku zavádzača (tajné menu), kde nájdete veľa možností.

  • Na zvýraznenie použite tlačidlo zníženia hlasitosti zotavenie a stlačením tlačidla napájania ho vyberte.
  • Teraz sa vaše zariadenie spustí v režime obnovenia.
  • Pomocou tlačidla zníženia hlasitosti vyberte Zmazať údaje / obnoviť továrenské nastavenia a stlačením tlačidla napájania vyberte. Ďalej vyberte „Áno – vymazať všetky údaje používateľa“.
  • Teraz vyberte reštartovať systém teraz a máte hotovo.